Precizări legale


Conținutul acestui site, cum ar fi articole, text, imagini și alte materiale publicate pe acest site, sunt exclusiv în scop informativ. Acest site  își propune doar să readucă în atenție puterea vindecătoare a plantelor medicinale. 

 

Datorită substanțelor active pe care le conțin, toate plantele medicinale pot provoca, administrate necorespunzător și abuziv, reacții nedorite. Interacțiunea plantelor medicinale cu alte medicamente poate produce, de asemenea, efecte secundare sau reacții adverse grave. 

 

Ca atare, orice utilizare a conținutului pe care îl conține site-ul este asumată personal și pe propriul risc de fiecare vizitator. Acest site nu își asumă răspunderea pentru aplicarea defectuoasă sau nereușită a vreunui tratament pe care decideți să-l luați singuri, fără a consulta medicul care cunoaște starea completă a sănătății dumneavoastră.  

 

Conținutul acestui site având scop exclusiv informativ, nu trebuie considerat drept consultanță medicală și drept urmare, nu poartă răspunderea pentru eventualele traume sau daune provocate cititorului, care ar putea apărea ca urmare a aplicării sau folosirii conținutului acestui site în mod greșit.  

 

Pentru orice fel de informaţii, sugestii, propuneri sau reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi prin email la: daciana@plantedeleac.com.